بزم کده

معرفی و بررسی انواع غذاها برای میهمانی

فهرست مطالب این مقاله

انتخاب و کیفیت غذای میهمانی از عومل موثر قبل از اجاره سالن اجتماعات است و به پارامترهای مختلفی مثل تنوع منو،طعم و ظاهر غذا، میزبانی و خدمات مرتبط با غذا بستگی دارد.طبخ و پُخت غذاها باید توسط تیم آشپزی حرفه ای با بهترین کیفیت انجام شود.همچنین باید به عوامل مهمی از جمله،نیازهای غذایی میهمانان که شامل نیازهای خوراکی، عادات غذایی و احترام به رژیم‌های غذایی خاص نیز دارای اهمیت بسیا زیادی میباشد.نهایتاً،تمیزی و بهداشت غذاها نیز در تجربه میهمانان از غذا و مهمانی و همچنین جلب رضایت آنها تأثیرگذار است.

food-conference-hall

مدل های غذا برای میهمانی

تمامی فرهنگ های نقاط مختلف زمین از یک نوع غذای خاصی تبعیت دارند که کشور ما نیز از این قائده مستثنی نیست و دارای تنوع غذایی بسیار بالا با عطر و طمع های مختلفی میباشد که به فرهنگ غنی این مرز و بوم گره خورده است.حال شما بعد از کرایه سالن اجتماعات باید بفکر سِرو غذا باشید.سرو غذا نیز به دونوع غذاهای ایرانی و فرنگی تبدیل میشوند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

تفاوت غذاهای ایرانی وفرنگی

غذاهای ایرانی از مواد اولیه محلی و ادویه‌های خاصی مانند زعفران، زرشک، خلال پسته و… مورد استفاده قرار میگیرد.از دیگر ویژگی‌های غذاهای ایرانی می‌توان به آن شاره کرد،استفاده از برنج و نان همراه با غذا میباشد،مواد اولیه تازه و تنوع رنگی غذا نیز از عوامل موثر دیزاین غذا میباشد.

food-conference-hall

غذاهای فرنگی نیز از مواد اولیه محلی،باتوجه به نوع منطقه و با کیفیت بالا تهیه و طبخ میشوند.در این نوع غذاها از گوشت، ماهی، سبزیجات و پنیر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد و از رنگ بندی و دیزاین خاصی برخوردار است.چیدمان غذا، استفاده از موادهای مهم مانند روغن زیتون،خوراک‌های پخته شده با شکوفه‌های گل، زعفران و ادویه‌های خاص فرنگی نیز از ویژگی‌های این دسته از غذاها میباشد که باعث میشود میز سِرو غذاخوری سالن اجتماعات شما رنگ و لعاب خاصی را به خود بگیرد.

food-conference-hall

گروه بزم کده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *