انتخاب و کیفیت غذای میهمانی از عومل موثر قبل از اجاره سالن اجتماعات است و به پارامترهای مختلفی مثل تنوع منو،طعم و ظاهر غذا، میزبانی و خدمات مرتبط با غذا بستگی دارد.طبخ و پُخت غذاها باید توسط تیم آشپزی حرفه ای با بهترین کیفیت انجام شود.همچنین باید به عوامل مهمی از جمله،نیازهای غذایی میهمانان که شامل نیازهای خوراکی، عادات غذایی و احترام به رژیمهای غذایی خاص نیز دارای اهمیت بسیا زیادی میباشد.نهایتاً،تمیزی و بهداشت غذاها نیز در تجربه میهمانان از غذا و مهمانی و همچنین جلب رضایت آنها تأثیرگذار است.
مدل های غذا برای میهمانی
تمامی فرهنگ های نقاط مختلف زمین از یک نوع غذای خاصی تبعیت دارند که کشور ما نیز از این قائده مستثنی نیست و دارای تنوع غذایی بسیار بالا با عطر و طمع های مختلفی میباشد که به فرهنگ غنی این مرز و بوم گره خورده است.حال شما بعد از کرایه سالن اجتماعات باید بفکر سِرو غذا باشید.سرو غذا نیز به دونوع غذاهای ایرانی و فرنگی تبدیل میشوند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
تفاوت غذاهای ایرانی وفرنگی
غذاهای ایرانی از مواد اولیه محلی و ادویههای خاصی مانند زعفران، زرشک، خلال پسته و… مورد استفاده قرار میگیرد.از دیگر ویژگیهای غذاهای ایرانی میتوان به آن شاره کرد،استفاده از برنج و نان همراه با غذا میباشد،مواد اولیه تازه و تنوع رنگی غذا نیز از عوامل موثر دیزاین غذا میباشد.
غذاهای فرنگی نیز از مواد اولیه محلی،باتوجه به نوع منطقه و با کیفیت بالا تهیه و طبخ میشوند.در این نوع غذاها از گوشت، ماهی، سبزیجات و پنیر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد و از رنگ بندی و دیزاین خاصی برخوردار است.چیدمان غذا، استفاده از موادهای مهم مانند روغن زیتون،خوراکهای پخته شده با شکوفههای گل، زعفران و ادویههای خاص فرنگی نیز از ویژگیهای این دسته از غذاها میباشد که باعث میشود میز سِرو غذاخوری سالن اجتماعات شما رنگ و لعاب خاصی را به خود بگیرد.
گروه بزم کده